Filloi punen qendra Autizmi, Suharekë

Filloi punen qendra Autizmi, Suharekë
Sot në Shkollen Fillore 7 Marsi në Therandë (Suharekë) filloi punen Qendra Autizmi, Suharekë, Kordinatorja e Shoqates Autizmi per Suhareken Malsore Zekolli ishte ne vizite dhe beri fotot e Qendres e cila sapo filloi punen.

 

Informatat për Qendren dhe Deget i gjeni ketu

Print
Categories: Njoftime
Tags:
Rate this article:
5.0

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.org +38344151102 +38345442343