Hapja solemne e Qendrës së Autizmit në Pejë

Hapja solemne e Qendrës së Autizmit në Pejë
Në hapjen solemne të Qendrës së Autizmit në Pejë ka qenë i pranishëm Kryetari i Komunës së Pejës, z.Gazmend Muhaxheri, i cili tha: ''Besoj që ne si Komunë kemi bërë një hap të vogël për këta fëmijë me zemër të madhe. Do të mundohemi t'u krijojmë kushte edhe më të mira për jetë dhe këta fëmijë të ndihen të lumtur e jo të diskriminuar nga shoqëria. Ne si shoqëri do të ngritemi së bashku dhe të krijojmë një të ardhme më të ndritur për fëmijët me autizëm.''

Filloi punen qendra Autizmi, Suharekë

Filloi punen qendra Autizmi, Suharekë

Sot në Shkollen Fillore 7 Marsi në Therandë (Suharekë) filloi punen Qendra Autizmi, Suharekë, Kordinatorja e Shoqates Autizmi per Suhareken Malsore Zekolli ishte ne vizite dhe beri fotot e Qendres e cila sapo filloi punen.

RSS
1234

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.org +38344151102 +38345442343