Nënshkrimi i Memorandumit

20 Qershor 2017

Nënshkrimi i Memorandumit
Komuna e Prishtinës nënshkroi sot Memorandum Mirëkuptimi me Shoqatën “Down Syndrome Kosovë” dhe Shoqatën e Autizmit. 

Trajnimi i mbajtur nga dr. Bridget Taylor

12-13 Prill 2017

Trajnimi i mbajtur nga dr. Bridget Taylor
Me iniciativën e dr Shpresa Xhakli, Shoqata "Autizmi" ka sjellë për herë të parë në Kosovë analisten e çertifikuar të sjelljes BCBA-D, nga qendra e autizmit Apline Group- Amerikë , dr. Bridget Taylor. 

Ftesë

Emerald Hotel, 13 Prill 2017 (e enjte), Ora 20:00

Ftesë
Shoqata “Autizmi” e mbështetur nga dr. Shpresa Xhakli ju fton të merrni pjesë në koncertin humanitar për mbledhjen e fondeve. Fondet e mbledhura do të përdoren për trajtimin e fëmijëve dhe të rriturve me autizëm që jetojnë me asistencë sociale dhe nuk kanë mundësi financiare për të paguar për trajtim.

Mund të mos flas por kam shumë për të thënë!

Dita Botërore e Autizmit

Mund të mos flas por kam shumë për të thënë!
Shoqata “Autizmi” e mbështetur nga Shpresa Xhakli ju fton në koncertin humanitar për fëmijët e shoqatës “Autizmi”. Fondet do të përdoren për trajtimin e rasteve sociale.

Koncert për Autizëm nga pianisti Stephen Prutsman

27 Tetor 2015, ora 18:00

Koncert për Autizëm nga pianisti Stephen Prutsman
Shoqata “Autizmi” në Prishtinë bashkë me Festivalin Ndërkombëtar të Muzikës Kamertale Kamerfest 2015, ju fton të përcjellni koncertin “Koncert për Autizëm” i cili do të mbahet në kuadër të Kamerfest, të martën me 27 Tetor në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, duke filluar nga ora 18:00.

Në koncert do të përformojë pianisti amerikan Stephen Prutsman, prind i një fëmiu me autizëm, i cili është duke organizuar në mbarë botën koncerte për fëmijë dhe të rinjë që i takojnë Spektrit të Autizmit dhe Crregullime të tjera. Këto koncerte ai i ka pagëzuar me emrin “Azure Concerts”.

RSS
1234

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.org +38344151102 +38345442343