Festa e Nënës

Festa e Nënës
Fëmijët e qendrës se bashku me terapistët kanë përgaditur dhurata për Nënat e tyre, me rastin e festës së 8 Marsit.

Urime të gjitha Nënave, të cialt asnjëherë nuk dorëzohen karshi sfidave dhe jetës.
Print
Categories: Ngjarje
Tags:
Rate this article:
No rating

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.org +38344151102 +38345442343