Koncerti "Fëmijët për fëmijët"

Koncerti "Fëmijët për fëmijët"
Me rastin e shënimit të Ditës Botërore të Autizmit, shoqata jonë në vazhdimësinë e ngjarjeve, organizoj Koncertin për fëmijë, ku shumë nga fëmijët tanë përformuan me disa pika të ndryshme.
Fëmijët e Shoqatës Autizmi falenderojnë shokët dhe shoqet e tyre nga: Studio e Baletit "Lets Dance", Shkolla e Kitarës "Mirela" dhe Grupin "Xixëllonjat".
Një performance e mrekullueshme ishte edhe nga Liburn Zogaj në piano së bashku me Luan Macula në Kitarë.
Falenderojmë Save the Children in Kosova për mbështetjen e kësaj ngjarje
Print
Categories: Ngjarje
Tags:
Rate this article:
No rating

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.org +38344151102 +38345442343