Konferenca Evropiane e Terapisë së Gjuhës dhe të Folurit

Konferenca Evropiane e Terapisë së Gjuhës dhe të Folurit
Shoqata jone  mori pjese në Konferencën e Dytë Evropiane e Terapisë së Gjuhës dhe të Folurit në shënimin e ditës ndërkombëtare të Logopedisë.
Print
Categories: Ngjarje
Tags:
Rate this article:
No rating

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.org +38344151102 +38345442343