Mbrëmje humanitare për mbledhjen e fondeve

Te shtunen me 12 Tetor 2013 ora 19:00

Mbrëmje humanitare për mbledhjen e fondeve

Shoqata AUTIZMI e mbështetur nga Shpresa Xhakli ju fton në gala mbrëmjen për mbledhjen e fondeve për autizmin në Kosovë më datën 12 tetor 2013, në ora 19:00, në Hotel Emerald. Fondet do të përdoren për të blerë mjete edukative dhe për të ndihmuar fëmijët me autizëm në Kosovë. 
    

Shoqata “Autizmi” është shoqatë jo-fitimprurëse e themeluar në nëntor të vitit 2011 nga prindër të fëmijëve më autizëm, me qëllim që të: 

  • zhvillojnë shkathtësitë dhe potencialet e fëmijëve me autizëm,  
  • ngrisin vetëdijen në nivel qeveritar dhe joqeveritar lidhur me autizmin dhe shërbimet e nevojshme për fëmijët me autizëm, si dhe  
  • të integrojnë personat me autizëm në shoqëri.

Print
Categories: Ngjarje
Tags:
Rate this article:
No rating

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.org +38344151102 +38345442343