Mirënjohje për punën e Dr. Shpresa Xhakli

Mirënjohje për punën e Dr. Shpresa Xhakli
E nderuara Dr. Shpresa Xhakli sot ka marre Mirenjohje nga Kosulata e Kosoves per International Woman's Award. 
Por si çdo here e perkushtuar ndaj femijeve me autizem dhe ne hapjen e qendrave te reja, kesaj radhe ne Tetove, e dashura Shpresa nuk ishte e pranishme ne SHBA per ta pranuar kete qmim, andaj ne emer te saj e ka pranuar vajza e saj.
Jemi krenare me ty Shpresa
Print
Categories: Njoftime
Tags:
Rate this article:
No rating

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.org +38344151102 +38345442343