Organizimi nga Klubi motoristave "Shqiponjat"

Organizimi nga Klubi motoristave "Shqiponjat"
Falenderojmë përzemersisht Klubin e motoristave "Shqiponjat", nga Zvicra, që gëzuan fëmijët e Shoqatës "Autizmi", duke mundësuar qëndrimin tek këndi i lojrave "Mileniumi" si dhe për ndarjen e dhuratave për të gjithë fëmijët!
Print
Categories: Njoftime, Ngjarje
Tags:
Rate this article:
No rating

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.org +38344151102 +38345442343