Koncerti "Fëmijët për fëmijët"

Koncerti "Fëmijët për fëmijët"
Me rastin e shënimit të Ditës Botërore të Autizmit, shoqata jonë në vazhdimësinë e ngjarjeve, organizoj Koncertin për fëmijë, ku shumë nga fëmijët tanë përformuan me disa pika të ndryshme.

Donacion nga Grupi i Nënave

Donacion nga Grupi i Nënave
Grupi i nënave nga Shoqata jonë me shumë dashuri kanë përgaditur punime dore të ndryshme të cilat gjatë Koncertit janë blerë nga të pranishmit. 

Unë kam botën time, që është e hapur edhe për ju!

Unë kam botën time, që është e hapur edhe për ju!
Marshimi për të shënuar Ditën Botërore të Autizmit në Prishtinë.

Festa e Nënës

Festa e Nënës
Fëmijët e qendrës se bashku me terapistët kanë përgaditur dhurata për Nënat e tyre, me rastin e festës së 8 Marsit.

Konferenca Evropiane e Terapisë së Gjuhës dhe të Folurit

Konferenca Evropiane e Terapisë së Gjuhës dhe të Folurit
Shoqata jone  mori pjese në Konferencën e Dytë Evropiane e Terapisë së Gjuhës dhe të Folurit në shënimin e ditës ndërkombëtare të Logopedisë.
RSS
12345678910 Last

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.org +38344151102 +38345442343