Shëtitje me fëmijët

Shëtitje me fëmijët
Një shëtitje me fëmijët dhe stafin e Qendrës "Autizmi" tek Vali Ranch në Përlepnicë.
Falenderojmë stafin e Vali Ranch për mundësimin e kalërimit dhe lojërave për fëmijët, me çrast kanë qenë shumë të lumtur!
Si dhe Falenderojmë Agjensionn Sharr Travel për udhëtimin komod!!
Print
Categories: Ngjarje
Tags:
Rate this article:
No rating

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.org +38344151102 +38345442343