Udhetimi ne Boge - Rugove

Udhetimi ne Boge - Rugove
Falenderojme Zyren e Kryeministrit si dhe Zyren per Qeversije te mire, qe ne bashkepunim me Forumin Kosovar te Aftesive te Kufizuara na mbeshteten me donacion, me çrast i derguam femijet e Shoqates Autizmi ne pushim ne Boge - Rugove.
Print
Categories: Ngjarje
Tags:
Rate this article:
No rating

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.org +38344151102 +38345442343