Unë kam botën time, që është e hapur edhe për ju!

Unë kam botën time, që është e hapur edhe për ju!

Marshimi për të shënuar Ditën Botërore të Autizmit në Prishtinë.


Kjo ngjarje zhvillohet me datën 2 Prill të çdo viti me qëllim të ngritjes së vetëdijës mbi Autizmin dhe pranimin dhe integrimin e këtyre personave në shoqërin tonë.

Falenderojmë Save the Children in Kosova për mbështetjen e kësaj ngjarje.

Print
Categories: Njoftime, Ngjarje
Tags:
Rate this article:
No rating

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.org +38344151102 +38345442343