Unë/Ty Dashuri në Paketë

Unë/Ty Dashuri në Paketë
Fëmijët e Shoqatës "Autizmi", iu gëzuan shumë dhuratave të marra nga fëmijët e Shkollave Fillore dhe Institucioneve Parashkollore nga Prishtina, përmes Projektit "Unë/Ty Dashuri në Paketë"!
Falenderojmë MUTE FONDATION për organizimin e kësaj iniciative!
Përqafime për të gjithë fëmijët!
Print
Categories: Ngjarje
Tags:
Rate this article:
No rating

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.org +38344151102 +38345442343