Vizita ne Konya

Vizita ne Konya

Me qëllim të themelimit të Qendrës për Autizëm dhe Down Syndrom e cila planifikohet të ndërtohet në Prishtinë në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës, delegacioni i Komunës së Prishtinës në krye me nënkryetarin Selim Pacolli realizuan një vizitë studimore në Qendrën e Autizmit në Selçuklu të Konya- së.

Print
Categories: Njoftime, Ngjarje
Tags:
Rate this article:
No rating

Dhuro - Donate
OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank 1181 0017 5000 0110 
(SWIFT: MBKOXKPRXXX)
Rr. Antigona Fazliu Nr. 30, Prishtinë, Kosovë
info@autizmi-ks.org +38344151102 +38345442343