Njoftime dhe ngjarje - Detalet

Projekti 5 Cent organizon festë për fëmijët e Shoqatës Autizmi

Jusuf Islami nga Projekti 5 Cent në bashkëpunim me shumë biznese vullnetmira, arritën që Ditën Botërore të Autizmit ta shënojnë në mënyrë të përkryer në hapësirat e shoqatës AUTIZMI ku të pranishëm ishin fytyra publike, prindër të personave me autizëm, fëmijët që trajtohen në shoqatë dhe terapistë.

Fëmijët ju gëzuan ushqimit të bollshëm dhe dhuratave që morrën nga Oda e Afarizmit të Kosovës!

Faleminderit të gjithëve që sollët buzëqeshje në fytyrat e fëmijëve!


Dhuro - Donate

OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank
1181 0017 5000 0110 

SWIFT: MBKOXKPRXXX