Njoftime dhe ngjarje - Detalet

Shoqata Autizmi shënon 11 vjetorin

Sot me datën 11 nëntor u bënë 11 vite nga themelimi i Shoqatës “Autizmi”!

11 vite më parë, në mungesë të shërbimeve, prindërit e fëmijëve me autizëm u bënë bashkë, për të pasur një institucion ku fëmijët e tyre mund të trajtoheshin.

Jemi ballafaquar me shumë sfida përgjatë këtyre viteve, por, sikurse në fillet e saj misioni primar i shoqatës tonë mbetet suksesi i fëmijëve.

Në këtë përvjetor të shoqatës, falenderojmë të gjithë prindërit, stafin dhe përkrahësit që kanë dhënë kontribut në ngritjen dhe zhvillimin e Shoqatës Autizmi.

Dhuro - Donate

OJQ “AUTIZMI”
ProCredit Bank
1181 0017 5000 0110 

SWIFT: MBKOXKPRXXX